Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Zon, zee, strand en een heleboel kwispelende staartjes!

WEEKENDTIP: neem je fluffy viervoeter(s) mee naar het hondenfestival aan zee

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Who let the dogs out? You, you, you, YOU! Toch zeker volgend weekend, want dan kan je in Westende opnieuw het hondenfestival bijwonen met je beste vriend. Zon, zee, strand en een heleboel kwispelende staartjes!

Niet enkel wij vinden een dagje of weekendje aan zee héérlijk. Ook onze viervoeters zijn er dol op. Vacht in de wind, pootjes in het zand, spetteren in de zee en afsluiten met een lekker bolletje vanille-ijs. Klinkt dit als muziek in je oren? Noteer dan zeker 30 april en 1 mei in het vetjes én met kleur in je agenda, want dan organiseert Tudor & Friends opnieuw het hondenfestival in Westende.

Shows, initiaties en workshops

Je hond kan er niet enkel vrolijk spelen met honderden soortgenootjes, er zijn ook tal van toffe hondenshows, initiaties en workshops. Je kan daarnaast een ontspannende wandeling maken door de duinen van Lombardsijde en nog deelnemen aan tal van andere boeiende activiteiten. Wat dit – naast al die kwispelende staartjes uiteraard – nóg een tikkeltje leuker maakt, is dat het festival helemaal gratis is!

Het hondenfestival gaat door op het Sint-Laureinsstrand in Westende, de ingang vind je aan de Koning Ridderdijk. De festiviteiten beginnen op zaterdag 30 april om 10u en gaan door tot zondag 1 mei om 19u. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de Facebookpagina van het event.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '