Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat deelde ze zonet mee in een schattige boodschap op Instagram!

HOERA: drumster Isolde Lasoen is zwanger van haar tweede kindje

Chloë Foubert

Drumster en zangeres Isolde Lasoen (38) is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Dat deelde ze zonet zelf mee in een schattige post op Instagram.


Wie Isolde zegt, zegt de Belgische band ‘DAAN’. De 38-jarige artieste schittert er al geruime tijd achter de drums en bracht zelfs een soloplaat uit. En alsof haar professionele leven nog niet druk genoeg is, komt daar binnenkort de zorg van een kleine spruit bij. Haar volgers werden op Instagram namelijk zonet verrast met een wel erg schattige foto van haar babybuikje. ‘Dit buikje zal de komende zes maanden alleen maar groeien’, klinkt het bij Isolde. En daarbij voegt ze nog #pregnant en #kiddonr2 toe. Het koppel heeft namelijk al een zoontje van tien, Elko, en die mag binnenkort dus een broertje of zusje verwachten.

Ook partner en muzikant Piet Stellamans deelde Isoldes buikje op zijn Instagrampagina. ‘Toen De Standaard me eind mei vroeg een foto te maken van een vrouwenbuikje en Isolde Lasoen daarvoor model stond, wisten wij al dat er een kindje in haar buik aan het groeien was. Nu jullie ook’, staat te lezen onder de foto. Wij tellen alvast ongeduldig af tot die eerste babyfoto’s!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '