Home celebs Pippa Middleton bevestigt dat ze zwanger is van haar eerste kindje in...

Pippa Middleton bevestigt dat ze zwanger is van haar eerste kindje in fitnesscolumn

In de column vertelt de 34-jarige zus van Kate Middleton over haar eerste trimester en de zoektocht naar een veilige fitnessroutine.

PHOTO NEWS

The rumors are true! Eind april berichtte de Britse krant Sunday Express dat Pippa Middleton in verwachting is van haar eerste kindje. De 34-jarige zus van Kate bevestigde het heuglijke nieuws gisteren in haar fitnesscolumn in het Britse magazine Waitrose Weekend.

Kate Middleton (36) wordt officieel tante! Haar twee jaar jongere zus Philippa – Pippa voor de vrienden – bevestigt het blijde nieuws in haar jongste column voor Waitrose Weekend, een wekelijks magazine dat gratis wordt gedistribueerd door de Britse supermarktketen Waitrose.

Eind april onthulde Sunday Express dat Middleton en haar echtgenoot James Matthews (42) hun eerste kindje verwachten. In het artikel met als titel ‘Sporten tijdens de zwangerschap’ vertelt Pippa over haar eerste trimester en de zoektocht naar een fitnessroutine die werkt voor haar en de baby.

A pregnant #pippamiddleton shot for Waitrose #locationphotography #fitness #pregnancy

A post shared by Mark Harrison (@mark_harrison_photography) on

‘Ik zat met zoveel vragen die onbeantwoord bleven’

‘Wanneer ik ontdekte dat ik zwanger was, besefte ik dat ik mijn normale fitnessroutine – ik sport zo’n 4 tot 5 keer per week – moest aanpassen en een manier moest vinden om veilig te blijven sporten doorheen alle stadia van mijn zwangerschap‘, schrijft Middleton.

Ik sport zo’n 4 tot 5 keer per week. Zodra ik zwanger was, besefte ik dat ik mijn fitnessroutine zou moeten aanpassen.

‘Ik ben een erg fanatieke sporter en heb heel wat research verricht omtrent sporten tijdens de zwangerschap, maar ik was teleurgesteld zo weinig informatie te vinden over wat je nu wel en niet mag doen‘, gaat de schoonzus van prins William (35) verder.

‘Zeker tijdens het risicovolle eerste trimester. Aangezien dit mijn eerste zwangerschap is, zat ik met zoveel vragen die onbeantwoord bleven.’

James Matthews en Pippa Middleton tijdens een citytrip in Parijs op 28 mei 2018.

Gelukkig voor Pippa had ze geen last van hyperemesis gravidarum, een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid waar haar twee jaar oudere zus Kate tijdens haar drie zwangerschappen mee kampte.

Ik merkte al snel dat mijn lichaam verandert en mijn gewicht stijgt.

Ik had het geluk de eerste twaalf weken door te komen zonder misselijk te zijn. Dat betekende dat ik mijn gewone gangetje kon gaan en verder kon sporten met begeleiding van professionals.’

‘Ik merkte al snel dat mijn lichaam verandert en mijn gewicht stijgt. Door efficiënt te trainen, voel ik dat mijn lichaam sterker wordt. Ik hoop het op die manier voor te bereiden op een vlotte bevalling en spoedig herstel’, concludeert Pippa.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.