Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

'Het was zo ontzettend lief', aldus de moeder van twee.

SMELT: ‘Younger’-actrice Hilary Duff deelt het ontroerende verhaal achter haar verloving

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Begin vorige maand werd Hilary Duff ten huwelijk gevraagd door de Amerikaanse muzikant en singer-songwriter Matthew Koma (32). Alsof hun verlovingsselfie nog niet schattig genoeg was, deelt de 31-jarige actrice en moeder van twee nu ook het verhaal achter het huwelijksaanzoek dat je gegarandeerd zal doen smelten.


‘Ik kwam thuis van mijn werk op een doordeweekse dinsdag, en plots zei hij: “Laten we gaan wandelen in het park”. We woonden in Williamsburg en ik zei: “Maar ik ben zo moe”. We waren net “Game of Thrones” beginnen zien en ik wou gewoon in bed eten en “Game of Thrones” zien’, begon Duff het verhaal in de Amerikaanse talkshow ‘The Talk‘ op CBS.

‘Maar hij zei: “Nee nee, laten we gaan wandelen”. De actrice zei enkel mee te willen als ze haar joggingbroek mocht aantrekken.  Een vrouw naar ons hart, die Hilary.

Huwelijksaanzoek in joggingbroek


Na een snelle outfitwissel begon het koppel dan toch aan z’n wandeling. ‘Eenmaal in het park gaf hij me een geïllustreerd boek. Hij vertelde me dat hij er al een tijdje aan werkte. ‘Het is ons verhaal. Doorheen de tijd gaan we dingen vergeten dus we moeten onze herinneringen in dit boek vereeuwigen zodat onze kinderen ons verhaal kennen’, aldus Koma.

Wat de 31-jarige ‘Younger‘-actrice niet wist, was dat de vader van haar acht maanden oude dochter Banks een verrassing voor haar had aan het eind van het boek. Wanneer Duff de laatste pagina bereikte, ontdekt ze een klein vakje waarin een prachtige verlovingsring verstopt zat.

‘Het was zo lief, het was zó lief’, dixit een glunderende Duff. ‘Hij ging op z’n knie zitten en zei: “Ik vergeet alles wat ik zou moeten zeggen, maar je bent mijn beste vriend“. Het was zo ontzettend lief.’

De blonde actrice en moeder van twee is duidelijk dolgelukkig met de verloving. Wanneer ze onlangs een maand verloofd was, deelde ze onderstaande ringselfie op Instagram met het bijschrift: ‘Melige-ik-ga-trouwen-post!’.

Tweede keer, goede keer?


Hilary Duff staat straks voor de tweede maal aan het altaar. In 2007 ontmoette ze Mike Comrie, een Canadese hockeyspeler met wie ze drie jaar later in het huwelijksbootje stapte. In maart 2012 verwelkomden de actrice en de hockeyspeler zoon Luca. Nog geen twee jaar later kondigden de kersverse ouders aan uit elkaar te gaan. De echtscheiding werd officieel afgerond in februari 2016.

Sinds januari 2017 vormt Duff een koppel met Matthew Koma (32), een muzikant en singer-songwriter met wie ze in 2015 haar album ‘Breathe In. Breathe Out.‘ opnam. In juni vorig jaar maakte het koppel bekend in verwachting te zijn van een dochter. Banks Violet Bair zag eind oktober het levenslicht na een onderwaterbevalling bij Duff en Koma thuis.

Nog meer nieuws uit sterrenland:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '