Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

De iPhone 8 is verbazend 'goedkoop'.

Hier zijn ze dan: de gloednieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Yes, daarnet werden de nieuwe pareltjes van Apple eindelijk voorgesteld. In het Steve Jobs Theater kreeg de wereld voor de eerste keer een blik van de iPhone 8, iPhone 8 Plus én de iPhone X. Wij zijn alvast onze centjes aan het tellen.

iPhone 8 en grote broer 8 Plus


Ben jij wat onhandig? Dan hebben wij al meteen slecht nieuws, want de iPhone 8 bestaat zowel vooraan als achteraan uit volledig glas. Oppassen geblazen, dus! Deze modellen verschijnen in het zilver, goud en grijs. Inderdaad, het tijdperk van de roze kleur is hierbij over en uit. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele camera, maar de klassieke nummer 8 heeft dat niet.

Maar natuurlijk is er ook goed nieuws! Zo kunnen deze iPhones zich volledig draadloos opladen, de muziek kan luider worden afgespeeld en de toestellen zijn stof- en waterbestendig. Oef! Voor 699 dollar haal je de iPhone 8 van 64 GB in huis. Het grotere model heb je vanaf 799 dollar. Vanaf 22 september verschijnen deze smartphones officieel op de markt.

https://www.instagram.com/p/BY8-ZwqAGkd/?tagged=iphonex

https://www.instagram.com/p/BY86OevAI1a/?tagged=iphone8

 

iPhone X


Bij Apple zijn ze nog lang niet uitgeteld, want bij de release van het achtste exemplaar lanceerden de makers ook een volledig nieuw toestel in het zilver en zwart. Yep, wij hebben ons hart verloren aan de iPhone X. Het scherm van dit nieuwe model loopt volledig door tot aan de kant, dus de X-versie heeft geen randen meer.

Deze iPhone kan worden ontgrendeld dankzij gezichtsherkenning oftewel Face ID. We zeggen dus niet alleen vaarwel tegen de randen, maar ook tegen de klassieke home-button. Wil je je scherm ontgrendelen? Tik dan op het glas en laat je gezicht zien. Rise and shine! Ook dit model is volledig stof- en waterbestendig. Voor dit prachtige exemplaar leg je 999 dollar neer en is verkrijgbaar vanaf 3 november.

https://www.instagram.com/p/BY8-XguFfGo/?tagged=iphonex

 

De iPhone X heeft nog een nieuwigheid, namelijk de animoji. Dankzij deze functie kan je je eigen emoji’s maken die gebaseerd worden op je eigen gezicht. Hier ga je sowieso plezier aan beleven!

https://www.instagram.com/p/BY8-YNVlC72/?tagged=iphonex

 

Wil jij alle kleine lettertjes lezen? Breng dan snel een bezoekje aan de site van Apple. Helemaal verkocht?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '