Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox

Picture purrrr-fect!

HEBBEN: met deze Cat Selfie maak je de zaligste foto’s met je kat

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goed nieuws voor alle cat ladies! Firebox verkoopt een accessoire waarmee je vanaf nu alleen nog maar perfecte selfies maakt samen met je kat.


Je hebt de mooiste kat ter wereld – duh! – maar je krijgt het beestje maar niet goed op de foto. Ze heeft evenveel aandacht voor jouw gsm als jij voor pakweg duivenmelken, waardoor elke selfie die je maakt, bestaat uit jij en een wazige vlek – lees: je wegglippende kat.

Dat probleem is dankzij Firebox voorgoed van de baan. Zij verkopen nu een Cat Selfie die je kat zal bombarderen tot een selfie queen of king! Het accessoire bestaat uit een paars plastic vormpje in de vorm van een kattenkopje met daarin een belletje. Je plaats het bovenop je smartphone, even schudden voor gebruik of voor de foto en je kat kijkt gegarandeerd recht in de lens.

Je kan het hebbeding hier kopen voor slechts 13,69 euro. Je Instagramfollowers zijn bij deze gewaarschuwd dat er een stortvloed aan cat spam aankomt. Sorry, not sorry!

Wie thuis een hond in plaats van een kat heeft rondlopen, hoeft niet te panikeren, want er is ook een coole variant voor je viervoeter. Puparazzi kunnen de Pooch Selfie hier kopen voor 17,09 euro. Het kattebelletje maakt plaats voor een kleurrijke tennisbal, het favoriete speeltje van zo goed als elke fluffy haarbal.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '