Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De topmakelaar maakte het geweldige nieuws bekend met enkele prachtige Instagramfoto's.

Heather (35) uit ‘Selling Sunset’ is zwanger van allereerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Heather Rae Young (35), een van de topmakelaars uit de populaire Netflixserie ‘Selling Sunset’, kondigde met enkele prachtige Instagramfoto’s aan dat ze haar allereerste kindje verwacht samen met haar man Tarek El Moussa (40).

Heather pronkt in het kiekje met haar bolle babybuikje terwijl hubbie Tarek er een teder kusje op geeft. In andere foto’s zie je hoe ze haar handen op het groeiende wezentje in haar legt, met een gigantische glimlach op haar gezicht. In People vertelt de topmakelaar dat het goede nieuws wel als een verrassing kwam. ‘We hadden dit niet verwacht, aldus Heather in het magazine. ‘We hadden net beroep gedaan op ivf, we hadden embryo’s ingevroren. We hadden een plan.’

Now they want to find a new home. ‘We are looking for a new house and if we don’t find that house when the baby comes, we do have room for the baby at our current home,’ said Tarek. ‘But we definitely need to find a bigger house with a yard and some more space.’

They are now filming the HGTV docu-series The Flipping El Moussas. 

Their journey to have a baby together has been long. 

In January, she said she retrieved seven eggs from her egg retrieval procedure.

Begin 2023

Maar daar besliste de natuur toch anders over. ‘Ik denk wanneer je je het minste verwacht en wanneer er geen stress is in je leven is, dat de wereld ons bracht wat voorbestemd was’, vertelt Heather nog. ‘Ik ben zo blij!’ Wanneer ze precies uitgerekend is, verklapt ze niet, maar wel dat de kleine spruit ergens begin volgend jaar verwacht wordt.

‘Tarek denkt dat het een meisje wordt, maar ik weet het nog niet’, vertelt Heather in People. ‘Ik wil gewoon een vrolijke, gezonde baby. Maar stiekem wil ik een mini Heather.‘ Voor Heather is het haar allereerste eigen kindje. Ze is plusmama van Tareks dochter Taylor (11) en zoon Brayden (6) uit zijn vorige relatie. Heather en Tarek begonnen te daten in 2019 en stapten in 2021 in het huwelijksbootje.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '