Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

De hertogin van Sussex liet niets aan het toeval over en arriveerde in hoofdstad Dublin in een donkergroene outfit van een van haar favoriete labels.

ZIEN: Harry en Meghan arriveren in Ierland voor hun eerste buitenlandse tournee als getrouwd koppel

Vanochtend woonden ze nog de viering van de 100ste verjaardag van de Britse luchtmacht bij in Londen, maar amper enkele uren later vertoeven Harry en Meghan in Ierland voor hun eerste buitenlandse tournee als getrouwd koppel. De hertogin van Sussex liet niets aan het toeval over en arriveerde in hoofdstad Dublin in een donkergroene kokerrok met matching truitje van haar favoriete label Givenchy.


Het zijn drukke tijden voor Harry en Meghan. Het kersverse echtpaar tekende gisterenmiddag present voor het doopfeest van Harry’s neefje Louis in Londen en was vandaag alweer vroeg uit de veren om de 100ste verjaardag van de Royal Air Force te vieren, samen met onder meer prins William en Kate Middleton.

Kort na het balkonmoment vlogen de hertog en hertogin van Sussex, zoals de twee sinds hun royal wedding op 19 mei officieel door het leven gaan, richting Ierland voor hun eerste buitenlandse tournee als getrouwd koppel.

Meghan steelt de show in smaragdgroen


Harry (33) en Meghan (36) arriveerden omstreeks 18u in hoofdstad Dublin waar ze werden verwelkomd door Iers premier Leo Varadkar. De ex-actrice verruilde haar little black dress van Dior van vanochtend voor een – niet geheel toevallig – smaragdgroene kokerrok en matching truitje van Givenchy. Haar handtas is van Strathberry.

Het echtpaar reist met een 11-koppige entourage onder wie privésecretaris Ed Lane Fox en diens assistente Amy Pickerill, een 4-koppig persteam, een programmacoördinator, een persoonlijk assistent en George Northwood, de kapper die ook Meghans coupe verzorgde op haar huwelijk. Haar garderobe voor in Ierland zou de hertogin van Sussex vooraf hebben uitgezocht samen met haar beste vriendin en styliste Jessica Mulroney.

Harry & Meghan arriveren in Dublin


Harry & Meghan arriveren in Dublin


Harry & Meghan arriveren in Dublin


Harry & Meghan arriveren in Dublin


Harry & Meghan arriveren in Dublin


Harry & Meghan arriveren in Dublin


[td_smart_list_end]

Tijdens de twee dagen durende tournee zullen Harry en Meghan onder meer Croke Park, Trinity College en het Ierse Emigratiemuseum EPIC bezoeken. Verder zullen ze een tuinfeest bijwonen dat zal plaatsvinden in de tuin van de Britse ambassadeur waar ze Ierse kunstenaars, atleten en soldaten zullen ontmoeten, alsook Ieren die zich inzetten voor het goede doel.

Het paar zou woensdagmiddag alweer terugkeren richting Londen. Net op tijd voor de halve WK-finale tussen Engeland en Kroatië.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '