Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Is ze zo poezelig als hij altijd beweerde?

Gertje verklapt ein-de-lijk hoe zijn Marlèneke eruitziet

Jarenlang hebben we Gertje zien zwijmelen bij de gedachte aan z'n Marlèneke, het 'mooiste, liefste, snoezeligste en poezeligste meisje van heel de wereld'. Maar een blik op haar schoonheid werd ons nooit gegund. Daar komt nu eindelijk verandering in! Dauwe en Van Coillie van Qmusic vroegen Gert Verhulst hoe Marlèneke er in zijn hoofd uitziet en lieten haar als stripfiguur tekenen.

Deze ochtend was Gert Verhulst te gast in de ochtendshow van Dorothee Dauwe en Maarten Van Coillie op Qmusic. Samen met Kiekeboe-tekenaar Kristof Fagard wilden de twee Q-stemmen eindelijk het grote 'Samson & Gert'-mysterie ontrafelen en te weten komen hoe die poezelige, snoezelige Marlène er nu eigenlijk uitziet. Ze vroegen het aan de enige man die het echt kan weten.

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Qmusic deelde het resultaat zonet op Instagram. Zoals Gert zelf al stelde, is Marlèneke inderdaad 'goed voorzien van oren en poten'. Maar what's up met die kniekousen onder dat shortje? Hmm, wij hadden ons haar iets stijlvoller voorgesteld. Let vooral ook op de winkelzakken in haar handen, die er op wijzen dat ze wéér in Parijs heeft gezeten met die prullevent van een Jean-Louis-Michel. Marlèneke toch!

 

 

Dames en heren, Marlèneke!

A photo posted by Qmusic (@qmusic_be) on

 

 

Lees ook:

 

VIDEO: Jani gaat op metalcruise met Vlaanderens populairste cameraman Pascal Braeckman

 

Demi van 'K3 Zoekt K3' krijgt dan toch een plaatsje bij Studio 100

 

BEVESTIGD: er komt een tweede seizoen van 'Pink Ambition'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '