Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Gert Verhulst zag iets in de rebel

Demi van ‘K3 Zoekt K3’ krijgt dan toch een plaatsje bij Studio 100

Voor K3 werd ze een beetje te stoer bevonden, maar Gert Verhulst zag duidelijk iets in de rebelse Demi Matenahoru. Na haar uitschakeling in de halve finale van 'K3 Zoekt K3' werd het een tijdje stil rond de Nederlandse, maar nu maakt Studio 100 bekend dat Demi een rol krijgt in de allereerste 'Ghost Rockers'-film.

'Ghost Rockers' is een populaire reeks op Ketnet, waarin onder andere Marie Verhulst – dochter van – een hoofdrol speelt. Volgende week beginnen de opnames van hun allereerste bioscoopfilm, en daar zal Demi ook enkele dagen bij zijn. In totaal zullen de opnames een maand duren. Het wordt dus geen al te grote rol voor de 'K3 Zoekt K3'-kandidate, maar het zou weleens het begin van een mooie carrière bij Studio 100 kunnen zijn.

 

'Ghost Rockers – Voor altijd?' zal in december 2016 in de bioscoopzalen te zien zijn. De vijf Ghost Rockers uit de serie krijgen in de film – naast Demi – ook nog gezelschap van de Vlaamse acteur Door Van Boeckel, die de kleinsten misschien kennen als het spook Witte Jos in 'Booh!'.

 

Ghost Rockers

 

Lees ook:

 

Interview Marie Verhulst: 'wie met mij bevriend wil zijn om mijn vader, heb ik meteen door’

 

Jindra blikt terug op haar turbulente deelname aan 'K3 zoekt K3'

 

VIDEO: Deze versie van 'Jij bent de bom' van K3 moet je écht horen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '