Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Brengt hij met het nummer een serenade aan Ellen?

Zo klinkt ‘Zij’, de eerste single uit Gert Verhulsts soloalbum

Herlinde Matthys

Gert Verhulst brengt op 10 september een soloalbum uit. Vandaag kan je al luisteren naar de eerste single uit ‘Zijn mooiste liedjes’. Het gaat om ‘Zij’ uit ‘Het Huis Anubis’.


Voor het geld moet hij het niet meer doen, maar toch brengt Gert Verhulst op 10 september een eigen soloplaat uit. De cover van dat album werd al serieus op de korrel genomen op sociale media omdat die meer iets wegheeft van de poster van een horrorfilm. Iets doet ons vermoeden dat goudhaantje en geslepen zakenman Gert de creepy foto niet toevallig koos, maar op voorhand wist dat dit ervoor zou zorgen dat zijn plaat nog meer onder de aandacht zou komen.

Serenade voor Ellen


Voor het volledige album ‘Zijn mooiste liedjes’ moet je nog een paar weken geduld oefenen. De eerste single kan je wel vanaf vandaag beluisteren. Het gaat om ‘Zij’ uit ‘Het Huis Anubis’. Net als de andere nummers stak de Studio 100-baas het wel in een nieuw jasje. Oorspronkelijk heet de song namelijk ‘Hij’.

‘Zij is het mooiste wat me ooit is overkomen. Speelt de hoofdrol in mijn allermooiste dromen. Heeft geen weet van haar betekenis voor mij, zij is zij’. Zo klinkt een klein stukje uit het refrein. We denken dat Gert dit liedje speciaal voor zijn Ellen zingt en denken dat zij deze serenade wel zal appreciëren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


 

De stem van Gert kennen we uiteraard al uit de tientallen ‘Samson & Gert’-liedjes die we keer op keer luidkeels meezingen. Daarnaast bracht Gert samen met zijn beste vriend en co-presentator James Cooke en enkele gastartiesten al twee singles uit, ‘Altijd’ en ‘Mooi Zo’, die het ook goed deden in de hitlijsten. Het valt nog een beetje af te wachten of zijn nieuwe versies van de Studio 100-klassiekers zullen aanslaan.

Nog meer muziek:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '