https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Zo klinkt Billie Eilish’ nieuwe album ‘Happier Than Ever’

Zo klinkt Billie Eilish’ nieuwe album ‘Happier Than Ever’

Op Spotify vind je ook bij elk lied een kort audiofragment waarin de zangeres iets over het nummer vertelt.

happier than ever
© Darkroom/Interscope Records of Universal Music

Billie Eilish-fans kunnen het weekend goed inzetten! De zangeres heeft namelijk haar nieuwe album ‘Happier Than Ever’ de wereld ingestuurd, en het klinkt zó goed.

Eind april kondigde Billie Eilish aan dat ze met een nieuw album zou komen. De afgelopen weken teasede ze de komst van ‘Happier Than Ever’ door verschillende nieuwe nummers de wereld in te sturen die op haar zogenaamd sophomore album staan, waaronder ‘Lost Cause’ en ‘NDA’.

Audiofragmenten

Nu is the wait finally over en is de zestiendelige tracklijst eindelijk te beluisteren. De negentienjarige zangeres laat opnieuw een meesterwerk op de wereld los dat de titel ‘Happier Than Ever’ kreeg. Dit is na het debuutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ Billies tweede album dat ze uitbrengt, en dat opnieuw in samenwerking is met haar broer Finneas die de liedjes hielp schrijven en ook het album produceerde.

Een volledig album is trouwens niet het enige wat we krijgen, want op Spotify vind je ook bij elk lied een kort audiofragment waarin de zangeres iets over het nummer vertelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: