Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Is dit het begin van een media-oorlog?

GEWELDIG: Gert Verhulst krijgt taart in zijn gezicht van nieuwe MNM-stem Kawtar

Van Pax Media was er maandagavond in ‘Gert Late Night’ op VIER allesbehalve sprake. MNM-stem Kawtar Ehlalouch, de nieuwe sidekick van Peter Van de Veire, gooide midden in de uitzending een slagroomtaart in het gezicht van Gert Verhulst. Dat liet beste vriend James Cooke natuurlijk niet zomaar gebeuren.
In de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM proberen nieuwe sidekicks Kawtar en Wanne deze week zoveel mogelijk puntjes van hun bucketlist te schrappen. Met stip op één op Kawtars lijst: een taart in iemands gezicht gooien, en dan nog liefst in het gezicht van een bekend iemand. Sinds maandagavond kan ze dat puntje afvinken, want de 21-jarige MNM-stem sloop de Evanna op en trakteerde presentator Gert tot ieders verbazing op een volledige slagroomtaart.

Waarom juist Gert? Omdat taarten in gezichten gooien een running gag was in ‘Samson & Gert’, verklaart Kawtar, en de presentatrice was uiteraard een grote fan van het programma. Maar wat Kawtar had moeten weten, is dat Gert Verhulst en James Cooke áltijd als laatsten zullen lachen. Oog om oog, taart om taart...


 

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '