Home Lifestyle Moora ‘Olivia’ Vander Veken verdwijnt voor een tijdje uit ‘Thuis’

Moora ‘Olivia’ Vander Veken verdwijnt voor een tijdje uit ‘Thuis’

De actrice trekt voor een jaar naar Londen, net als haar personage.

Er is weer een kleine leegloop aan de gang bij ‘Thuis’, al is die deze keer van tijdelijke aard. Na Katrien ‘dokter Judith’ De Ruysscher verdwijnt ook Moora Vander Veken, die Olivia speelt, een tijdje uit de soap. Moora trekt voor een jaar naar Londen om zich te ontplooien als actrice.

Wie maandag naar ‘Thuis’ keek, weet dat Olivia het plan heeft opgevat om een tijdje naar Londen te verhuizen voor Emil. Het lijkt erop dat ze dat plan zal uitvoeren, want na de aflevering werd aangekondigd dat Moora een tijdje uit ‘Thuis’ verdwijnt. De reden? De actrice verhuist écht naar Londen om daar masterclasses in screen acting te volgen.

‘In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen’, zegt Moora daarover. ‘Ik wil als persoon en ook als actrice groeien. Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien. Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland.’

De actrice zegt dat ze erg uitkijkt naar dit nieuw avontuur. ‘Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen. Ik ben heel blij dat de producers vanThuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in “Thuis”.’ Dat moet een opluchting zijn voor de fans van Olijf. En voor Lowieke!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.