Home Lifestyle ‘Thuis’-fans, opgelet: dokter Judith verdwijnt binnenkort enkele weken uit de serie

‘Thuis’-fans, opgelet: dokter Judith verdwijnt binnenkort enkele weken uit de serie

Vanaf oktober staat ze op de planken voor een nieuw toneelstuk.

© Eén

Katrien De Ruysscher (41), aka dokter Judith, verdwijnt binnenkort enkele weken uit ‘Thuis’. De actrice ruilt haar rol als Judith en mama van Stan en Emma even in voor een rol in een nieuw toneelstuk. Op welke manier ze uit ‘Thuis’ zal verdwijnen, is nog een raadsel.

Judith zal in totaal zes weken lang niet op de buis te zien zijn, dat liet actrice Katrien De Ruysscher in de Gazet van Antwerpen weten. Waarom dan wel? Omdat ze vanaf oktober meespeelt in het toneelstuk ‘Woesten, een voorstelling die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Kris Van Steenbergen.

Elisabeth

Katrien ruilt haar rol als Judith in voor die van de West-Vlaamse Elisabeth die net voor de Eerste Wereldoorlog bevalt van een tweeling. ‘Toen ik destijds het boek las, was ik erg onder de indruk van de thematiek, de schoonheid van de taal én het hoofdpersonage Elisabeth’, liet de actrice in de Gazet van Antwerpen weten.

‘Tijdens de repetitieperiode van ‘Woesten’ heb ik zes weken niet gefilmd voor “Thuis”. Dat had ik zo afgesproken met het productieteam. Zodra we op tournee gaan, begin ik wel weer te draaien voor “Thuis”. De combinatie van de twee zal een puzzel zijn, maar dat is het altijd een beetje’, vertelde ze.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.