Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Uitgezonderd./ Studio 100

Karen speelt de maîtresse van Gert, die het theaterstuk ook schreef.

Gert Verhulst, James Cooke en Karen Damen spelen samen in komisch theaterstuk

Gert Verhulst en James Cooke krijgen maar niet genoeg van elkaar, want naast ‘Gert Late Night’ gaan ze nog een project samen aan. Begin volgend jaar spelen de twee vrienden in een theaterstuk dat Gert schreef. Om het feest compleet te maken, haalden ze hun beste vriendin Karen Damen erbij.


Voor de productie van het komische theaterstuk ‘Chateau Cupido’ slaan Uitgezonderd., het theaterhuis van James Cooke, en Studio 100 de handen in elkaar. Gert Verhulst schreef het verhaal en zal er zelf de hoofdrol in vertolken.

Gert speelt de populaire tv-presentator Jack, die een romantisch weekendje in de Ardennen plant met zijn minnares Bettie (Karen Damen). Jack is er van overtuigd dat de kust veilig is, aangezien zijn vrouw in Parijs zit met haar vader en zijn irritante buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife. Niets is minder waar. Wanneer blijkt dat Alain zelf amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet Chateau Cupido, kan de miserie beginnen.

Awkward much?


Gert Verhulst en Karen Damen die minnaars spelen: is dat niet een beetje gênant? De twee hadden lang geleden nog een veelbesproken relatie, maar zijn ondertussen beiden gelukkig getrouwd. Volgens Karen hadden de twee vrienden er zelfs niet bij stilgestaan. ‘Omdat dat zo normaal is dat we samenwerken en die historie zo lang geleden is. Maar na de fotoshoot dacht ik: die journalisten gaan daarover vragen stellen’, vertelt ze aan Het Nieuwsblad. Volgens James heeft Karens echtgenoot Anthony allesbehalve een probleem met haar rol. ‘Hij zei ook: “Ja, inderdaad, met wie zouden ze het anders doen? Dat klopt gewoon.”‘

‘Chateau Cupido’ is vanaf 17 januari tot en met 16 februari 2020 te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets en info vind je op de website van Uitgezonderd.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '