Home celebs HOERA: Véronique Leysen is zwanger van haar tweede kindje

HOERA: Véronique Leysen is zwanger van haar tweede kindje

Ze kondigde het goede nieuws aan met een superschattige foto!

© photo news

Creatieve duizendpoot Véronique Leysen deelde gisteren leuk nieuws met al haar volgers: Thomas Vanderveken en zij verwachten samen hun tweede kleine spruit.

Véronique Leysen (33) heeft haar eigen koffie- en brunchbar Maurice, ontwerpt haar eigen succesvolle kledinglijn Maurice Knitwear, bracht haar eigen kookboek uit én is de trotse mama van de 2-jarige Otto. Deze girl boss weet wat te doen, en het zal er binnen enkele maanden niet rustiger op worden. Véronique is namelijk zwanger van haar tweede kindje samen met haar partner Thomas Vanderveken.

Het koppel kreeg begin januari 2017 hun zoontje Otto, en af en toe vangen we een glimp van dit schattige baasje op via Véroniques Instagrampagina. Ze kondigde het goede nieuws van baby nummer twee dan ook via haar sociale media aan. ‘Het is te vroeg voor paaseitjes, waar is hij naar op zoek?’ schreef ze bij een schattige foto van Otto, die onder de jurk van zijn mama kijkt.

Bolle babybuikje

Op een tweede foto toont ze trots haar bolle babybuikje. Ze kreeg al heel wat gelukswensen van bekend Vlaanderen. ‘Cute foto’, aldus Josje. ‘Proficiaaaaat!’ schreef Hanne Carry, en Eline De Munck typte ‘Waaauuww’. We weten nog niet of Otto een zusje of broertje krijgt of wanneer het kindje precies verwacht wordt. We wensen het koppel alleszins een dikke proficiat!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.