Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Het koppel heeft elkaar vorige maand het jawoord gegeven in een intieme ceremonie.

‘Game of Thrones’-acteur Jason Momoa is in het geheim getrouwd

It’s official! Jason Momoa aka Khal Drogo uit ‘Game of Thrones’ is afgelopen maand in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Lisa Bonet. Dit heeft de acteur zelf bevestigd in een interview met Entertainment Tonight.


Jason en Lisa hebben elkaar het jawoord gegeven in een intieme ceremonie en ze hadden stiekem gehoopt dat hun huwelijksfeest geheim zou blijven. ‘Eigenlijk zijn we gewoon al twaalf jaar getrouwd en was het gewoon een bijeenkomst van onze families om onze liefde te vieren’, aldus de 38-jarige acteur.

Iedereen dacht dat het koppel al in 2007 getrouwd was, maar volgens een bron hebben ze het pas officieel gemaakt in oktober. Enkele weken geleden hebben ze namelijk een feest georganiseerd bij hun thuis in Californië.

Jason heeft zijn huidige vrouw leren kennen in 2005, maar stiekem had hij altijd al een oogje op haar. Dit heeft hij zelf toegegeven in een interview met Katie Couric in 2014, en ook aan Lisa heeft hij dit pas na de geboorte van hun twee kinderen verteld. ‘Ik was je een beetje aan het stalken. Ik moest je gewoon vinden’, aldus Jason.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '