Home celebs Hodor uit ‘Game of Thrones’ speelt als dj in het voorprogramma van...

Hodor uit ‘Game of Thrones’ speelt als dj in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike

De man van meer dan 2 meter kan ook een ferm stukje draaien!

Photo News

Kristian Nairn is vooral bekend als Hodor, de grote reus die Bran Stark beschermde in ‘Game of Thrones’. Wat weinig mensen weten is dat hij eigenlijk ook een hele goede dj is.

Dimitri Vegas & Like Mike zetten eind dit jaar het Sportpaleis weer op zijn kop met hun beste beats en aanstekelijke deuntjes tijdens ‘Bringing The Madness: Reflections’. In het voorprogramma van 15 en 16 december mag niemand minder dan Kristian Nairn, Hodor, achter de dj-booth kruipen. De man die meer dan 2 meter en 10 centimeter groot is, stal onze harten in de populaire serie ‘GOT’. Nu doet hij ook benen bewegen tijdens een spetterende dj-set in het Sportpaleis in Antwerpen.

Resident dj

Kristian kan niet enkel acteren, hij kan ook een ferm stukje draaien. Hij was eigenlijk al voor zijn rol in ‘GOT’ actief als dj. Hij was de resident-dj in een club in Belfast, Noord-Ierland. De populariteit van de serie gaf zijn carrière een serieuze duw in de rug. Hij draaide deze zomer al in Amerika, Australië en Ibiza. Nu is Antwerpen aan de beurt. Hold the door, want wij komen eraan!


HBO


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.