Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Viceland

De presentatrice praat over de moeilijkste periode uit haar leven

Evi Hanssen bijzonder emotioneel: ‘Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn’

Vanavond is Evi Hanssen te gast in het Nederlandse televisieprogramma ‘The Therapist’. Daarin praat ze met een psychiater over enkele moeilijke gebeurtenissen uit haar leven. Televisiezender Viceland hoopt op deze manier het taboe rond therapie te doorbreken.


In het televisieprogramma ‘The Therapist‘ bezoeken enkele bekende gezichten voor het oog van de camera een psychiater. Dat concept komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Onder anderen Katy Perry sprak er al openlijk over haar zelfmoordgedachten.

De Nederlandse versie verschijnt al een tijdje op Viceland, een kleinere zender in het basispakket van Telenet en Proximus. Het programma kon enkel nog maar Nederlandse namen strikken, maar vanavond is het de beurt aan onze Vlaamse Evi Hanssen.

Deel twee


Voor de ogen van psychiater Glenn Helberg doet Evi haar verhaal. ‘Bij mijn mama werd eind 2011 borstkanker geconstateerd. Dat bleek ernstiger dan verwacht’, vertelt Evi. ‘Mijn broer kreeg toen een psychose, dus daar ging het ook niet goed mee. En ik zat zelf in een scheiding.’

Hoe ben ik daar doorgesparteld?

‘Die periode werd deel twee uit mijn leven en ik denk dat die momenten een soort van glans hebben weggenomen’, gaat de presentatrice verder met tranen in haar ogen. ‘Ik moet echt moeite doen om gelukkig te zijn.’

Andere bekende Vlamingen


En niet alleen Evi Hanssen legt speciaal voor het programma haar ziel bloot. Ook Herman Brusselmans en Astrid Coppens ploffen neer bij de psychiater. Hij praat over zijn angststoornissen en zij over haar moeilijke scheiding met ex-partner John Bryan.

 

‘The Therapist’ is vanavond om 20u30 te zien bij Viceland.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '