Home Lifestyle YAY: ‘Gent West’ krijgt een tweede seizoen

YAY: ‘Gent West’ krijgt een tweede seizoen

Het verhaal over de vrouwengevangenis van Gent was een schot in de roos.

Gent West
© Copyright SBS Belgium

Woensdagavond stond de spannende seizoensfinale van ‘Gent West’ op het programma bij VIER. Maar niet getreurd, want de serie krijgt een tweede seizoen! Dat verklapte de zender zelf via Instagram.

Zat jij elke woensdagavond op het puntje van je stoel voor een nieuwe aflevering van ‘Gent West‘? Dan hebben wij goed nieuws, want als we de Instagrampagina van VIER mogen geloven, krijgt de serie een tweede seizoen. Wanneer de dramareeks over een vrouwengevangenis opnieuw op het scherm zal verschijnen, is nog niet bekend.

Tweede seizoen

‘Gent West’ is gebaseerd op het Australische ‘Wentworth‘, maar de reeks doet ons ook spontaan aan ‘Orange Is The New Black‘ denken. Het eerste seizoen draaide rond Veronique Dockx die – na een mislukte poging tot doodslag op haar man – als nieuweling in de vrouwengevangenis van Gent terechtkwam. Maar haar verblijf verliep niet zonder slag of stoot…

Actrice Ruth Becquaert nam deze rol op zich en stond op de set met nog andere grote namen zoals Veerle Dobbelaere, Tatyana Beloy, Gilda De BalCharlotte Anne BongaertsEvelien BosmansMichaël Pas en Inge Paulussen. Of het tweede seizoen opnieuw kan rekenen op zulke bekende namen, is ook nog niet bekend. We’ll keep you posted!

Bevestigd: #GentWest krijgt een tweede seizoen.

A post shared by VIER (@opvier) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.