Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vorige week werd nog bevestigd dat de populaire ziekenhuisreeks een 15de seizoen zou krijgen.

Ellen ‘Meredith Grey’ Pompeo: ‘Het einde van ““Grey’s Anatomy”” is nabij’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het einde van ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy‘ is in zicht. Dat wist Ellen Pompeo te zeggen in een video-interview met Us Weekly dat gisteren verscheen. De 48-jarige actrice geeft sinds 2005 (!) gestalte aan hoofdpersonage Meredith Grey.


Vorige week maandag sprongen fans nog een gat in de lucht toen Shonda Rhimes, het brein achter ‘Grey’s Anatomy’, liet weten dat de populaire ziekenhuisreeks een 15de seizoen zou krijgen. Amper een week later ziet de toekomst van Bailey en co. er eerder somber uit.

‘Acteren is voor jonge meisjes’


Ellen Pompeo, die al meer dan 13 jaar de rol van hoofdpersonage Meredith Grey vertolkt, wist in een interview met Us Weekly te vertellen dat ‘Grey’s Anatomy’ op z’n eind loopt. ‘Het einde is in zicht. Shonda en ik werken er naartoe’, aldus Pompeo.

De 48-jarige actrice zou met de reeks willen kappen om meer tijd te kunnen doorbrengen met haar drie kinderen, Stella (8), Sienna (3) en Eli (1). ‘Ik wil meer betrokken zijn bij hun levens nu ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, deze wereld is zo’n gekke plek’, aldus Pompeo.

Bovendien wil ze haar acteercarrière op een lager pitje zetten om als producer aan de slag te gaan. ‘Ik vind produceren heel interessant, ik ben er dol op. Het is het ene na het andere probleem oplossen.’ Ze vindt zichzelf intussen te oud om te acteren en laat dat liever over aan ‘jonge meisjes’. ‘Je moet reizen, bent vaak weg. Maar ik zeg niet dat ik het nooit meer zal doen. Als het een geweldige kans is, grijp ik die natuurlijk.’

Happy (?) ending voor Jo & Alex


Intussen wist Entertainment Weekly een exclusief beeld te verkrijgen van de laatste aflevering van het 14de seizoen.

Rhimes bevestigde eerder al dat Jo (Camilla Luddington) en Alex (Justin Chambers) eindelijk in het huwelijksbootje zullen stappen, ‘maar zoals dat gaat in “Grey’s Anatomy” zullen er weer allerlei dingen mislopen’, wist Luddington in een interview te vertellen.

Bevestigt dit de eerder geopperde theorie dat April Kepner zal sterven? Time will tell ... 

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '