https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jessica Serfaty bleef bij Ed toen hij meermaals werd aangeklaagd voor seksueel misbruik.

Acteur Ed Westwick is na anderhalf jaar weer single

Robine van Tilburg

Na iets minder dan anderhalf jaar zetten ‘Gossip Girl’-acteur Ed ‘Chuck’ Westwick (31) en model en actrice Jessica Serfaty (27) een punt achter hun relatie.


In mei van vorig jaar raakte bekend dat de toen nog hyperpopulaire Ed Westwick een relatie had met de ex-‘America’s Next Top Model’-deelneemster Jessica Serfaty. Ondertussen kreeg het imago van de Engelse acteur al heel wat flinke deuken. In november van vorig jaar kwamen er namelijk enkele klachten van seksueel misbruik aan Eds adres.

Niet vervolgd


Een tijd geleden raakte bekend dat Ed verder niet vervolgd zou worden wegens te weinig bewijs. ‘Justice is served’ klonk het toen nog op Jessica’s Instagramprofiel. Sinds de eerste klacht plaatste Ed zelf geen enkele foto meer op zijn Instagramprofiel.

Jessica bleef Ed steunen, maar is naar verluidt weer in haar eigen appartement ingetrokken. Een anonieme bron beweert dat het ex-koppel nog contact heeft, maar dat ze zich willen focussen op hun carrière.

Van haar achttiende tot haar 23ste was de Amerikaanse Jessica getrouwd én op haar achttiende kreeg ze een zoontje met haar toenmalige man. Roman werd deze week tien jaar. Sinds haar scheiding drie jaar geleden had Jessica nog een relatie met ex-One Direction-lid Niall Horan.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content