Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ed geeft al een feestelijk voorproefje van het nummer live op zijn gitaar!

Ed Sheeran lanceert heel binnenkort een kerstsingle met Elton John

Naomi Ghyssaert

Binnen drie weken is het zover, want dan brengt Ed Sheeran zijn nieuwste nummer uit waarvoor hij samenwerkte met rocketman Elton John. Het liedje past perfect bij de tijd van het jaar, want het is een kerstnummer ‘Merry Christmas’! Ed speelde alvast een stukje op zijn gitaar tijdens de ‘The Jonathan Ross Show’.

Nu dat Mariah Carey de kerstperiode aankondigde, Axelle Red op kersttournee gaat en Joe een speciale kerstzender lanceerde, laten ook Ed Sheeran en Elton Joh van zich horen met de komst van een nieuwe christmas song!

‘Merry Christmas’

Ed Sheeran vertelde in de Amerikaanse talkshow ‘The Jonathan Ross Show’ dat hij Elton al tien jaar kent en dat ze goede vrienden zijn. ‘Met de geboorte van mijn dochtertje belt Elton me vaker op’, aldus Ed. ‘Vorige kerstdag kreeg ik van hem een telefoontje en zei hij: “We zouden samen een kerstliedje moeten maken“.’ De dag zelf begon Ed al met het schrijven van het refrein.

Maar na de dood van één van zijn beste vrienden in maart, schoof de ‘Bad Habits’-zanger de samenwerking met Elton aan de kant. Iets later begon het toch opnieuw te kriebelen. ‘Waarom grijp ik deze kans niet met beide handen aan?’, begon Ed zich af te vragen. Het resultaat is ‘Merry Christmas‘ en zal vanaf december door de luidsprekers knallen.

Bekijk hieronder het interview met Ed Sheeran of luister vanaf 2:35 naar de teaser van het nieuwe nummer live op zijn gitaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '