Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vyacheslav Prokofyev via Getty Images

Je maakt zelfs kans op een persoonlijk kerstbericht van de zanger.

Eurovisiewinnaar Duncan Laurence brengt eigen kerstsingle uit

Annelies Hart

Het is bijna december en dat zullen we geweten hebben. Niet alleen door de lichtjes die in de straten worden opgehangen, maar ook door de nieuwe lading kerstmuziek die op ons afkomt. Duncan Laurence, die in 2019 het Eurovisie Songfestival won, komt op de proppen met een feestelijk nummer.

Begin deze maand bracht de queen of Christmas, Mariah Carey, ons al een vroegtijdig cadeautje met haar nieuwe kerstsingle ‘Fall In Love At Christmas’. Een andere artiest die weet te verrassen met een feestelijk nummer is Duncan Laurence. Hij liet op Instagram weten dat we ons volgende vrijdag aan zijn kerstsingle ‘Wishes Come True’ mogen verwachten.

De Nederlandse singer-songwriter won in 2019 het Eurovisiesongfestival met ‘Arcade’. Twee jaar later is dat nummer nog steeds een grote hit. Op TikTok gaan er zelfs meerdere filmpjes met het refrein op de achtergrond viraal. Duncan Laurence is niet de eerste Eurovisiewinaar die een kerstsong uitbrengt, eerder deden Måns Zelmerlöw en Johnny Logan het hem al voor.

Persoonlijk kerstbericht

Om het (vroege) kerstcadeau compleet te maken, kan je op Duncans Instagram een link naar de ‘pre-save’-pagina van Spotify van ‘Wishes Come True’ vinden. De zanger belooft dat iedereen die het nummer alvast in hun lijst opslaat, een persoonlijk kerstbericht van hem krijgt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '