Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

On repeat!

BELUISTER: zo klinkt ‘Rain on Me’, het duet van Lady Gaga en Ariana Grande

Op haar volledige album ‘Chromatica’ is het nog wachten tot 29 mei, maar ondertussen heeft Lady Gaga al een kleine verrassing voor al haar fans. Zo heeft de zangeres haar duet met Ariana Grande, ‘Rain on Me’, reeds vrijgegeven en wij zijn alvast fan van het nieuwe nummer!


In een interview met Apple Music vertelde Lady Gaga alvast hoe het was om met Ariana Grande samen te werken. ‘Het was zo ontzettend fijn om met haar te werken en het was fantastisch om naar haar te kijken’, aldus de zangeres. Daarnaast vertelde ze ook iets over de muziekvideo. De bijhorende videoclip voor ‘Rain on Me’ is voorlopig nog niet uit, maar deze zou later vandaag vrijgegeven worden. ‘Ze stond werkelijk open voor alles, ook voor dingen die ze nog nooit eerder geprobeerd had. Ze vertrouwde mij voor de volle 100%.’

Liefdesverdriet


Het duet zelf gaat voornamelijk over liefdesverdriet, maar de tekst zelf heeft verschillende lagen. Zo zingt ze op een gegeven moment ‘I’d rather be dry, but at least I’m alive. Rain on me.’ De regen verwijst hier in eerste instantie naar de tranen die we laten tijdens een break-up, maar het is ook een metafoor voor de hoeveelheid alcohol die ze destijds dronk om haar verdriet niet langer te voelen.

Bovendien is niet alleen Lady Gaga enthousiast over de samenwerking. Ook Ariana Grande had niets anders dan lof voor haar collega. ‘Haar hart is groter dan haar hele lichaam en ze voelde onmiddellijk als een zus voor mij. Dit nummer maakt ons alvast heel erg blij en ik hoop dat jullie allemaal er net zo over denken’, aldus Grande. Wel, er is maar één manier om dat te ontdekken: luister én oordeel vooral zelf!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '