https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Lizzo brengt samen met Quay haar eigen collectie zonnebrillen uit

Lizzo brengt samen met Quay haar eigen collectie zonnebrillen uit

Momenteel krijg je per aankoop je tweede bril gratis én je steunt er ook nog eens het goede doel mee.

lizzo
© Getty / Quay

Kan jij met al die zomerse temperaturen in het vooruitzicht nog wel een zonnebril (of twee) gebruiken? Laat dat dan maar aan Lizzo over, want de zangeres heeft samen met het Australische merk Quay haar eigen collectie zonnebrillen uitgebracht. Nu alleen nog kiezen!

Lizzo brengt net op tijd voor de zomer haar eigen lijn zonnebrillen uit in samenwerking met het Australische merk Quay. Dat maakte de zangeres zelf bekend via haar Instagramaccount. De collab is vanaf gisteren beschikbaar en bestaat uit acht verschillende modellen. Elk model bestaat wel in verschillende kleuren, dus in totaal kan je kiezen uit zo’n 20 (zonne)brillen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder is de lijn niet alleen modebewust, maar ook nog eens betaalbaar. Zo variëren de prijzen voor een zonnebril tussen de 50 en de 65 euro. En we hebben nog meer goed nieuws, want als je nu een bril koopt, krijg je een tweede bril gratis. Opgelet: deze is actie is maar geldig tot 25 mei. Per aankoopt doneert het merk ook één maaltijd aan iemand die het nodig heeft. In totaal zou Quay in samenwerking met de organisatie Feeding America een miljoen maaltijden doneren.

De zangeres zelf is alvast enthousiast over haar samenwerking met het merk. ‘Quay is anders dan andere merken. Hun boodschap van zelfvertrouwen en zelfexpressie is iets waar ik zelf in geloof en volledig achter sta. Dat we samen de kans krijgen om iets positiefs te doen met Feeding America maakt het voor mij alleen nog mooier’, aldus de zangeres.

Je kan de collectie hier bekijken.

Lees ook: