Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit gezelschapsspel is dé must have voor elke Disneylover! Wie zou jij hier een plezier mee doen?

Disneyfans, unite: haal de Elsa in je naar boven voor Disney Song Challenge

Ben jij de ultieme Disneyfan? Ken jij alle magische verhalen van A tot Z uit het hoofd? En wil jij samen met je vrienden je Disneyskills op de proef stellen? Dan hebben wij het perfecte gezelschapsspel voor jou gevonden: Disney Song Challege!


Er bestaan heel wat spelletjes met bekende Disneyfiguren in de hoofdrol, maar dit gezelschapsspel overtreft onze verwachtingen. Bij Disney Song Challenge moet je namelijk kunnen zingen, dansen en uitbeelden. En dat allemaal in een heerlijk Disneyjasje!

We spelen een spel vanavond


Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan leggen wij met plezier uit hoe je het spel moet spelen. Eerst en vooral moet je met minstens drie personen zijn. De eerste speler neemt een kaart van de stapel en leest luidop voor welke Disneyfilm erop staat. Denk jij een nummer uit die film te kennen? Spring dan recht en zing het luidkeels voor je vrienden.

Zing je het lied vlekkeloos? Dan krijg je de kaart. Lukt het je toch niet om de zinnen correct mee te zingen, dan moet je aan de ‘Wheel of Fun-sequences‘ draaien om een andere actie uit te voeren, bijvoorbeeld een Disneyscène naspelen of een personage imiteren. Wie als eerste vijf kaarten kan bemachtigen, is de winnaar van het spel.

 

Disney Song Challenge kan je voor 20 dollar kopen via Amazon, exclusief verzendingskosten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '