Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/9jl2yxsII2/?taken-by=hannecarry__" target="_blank">@hannecarry__</a>

She's back!

Deze ‘K3 zoekt K3’-finaliste versiert hoofdrol in nieuwe musical ‘Roodkapje’

Lisa, Lauren en Jindra stonden anderhalf jaar geleden in de finale van 'K3 zoekt K3'. De drie meisjes grepen net naast de hoofdprijs en zien nu Klaasje, Hanne en Marthe schitteren op het podium als K3. Jindra en Lisa werkten eerder al aan hun solocarrière, maar nu staat ook Lauren terug in de spotlights. 

Op 6 november 2015 streed Lauren samen met Marthe voor het zwartharige plekje in K3. Lauren zag Marthe winnen en trok zich helemaal terug uit de showbizz. Maar nu anno 2017 staat ze er weer, want de zangeres zal binnenkort in de huid van Roodkapje kruipen voor de musical – hoe kan het ook anders – 'Roodkapje'. 

 

Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm krijgt een nieuw jasje met een Vlaamse cast en een aantal nieuwe personages. 'De grote boze wolf, grootmoeder, Roodkapje en haar moeder… Ze komen allemaal in de musical. Maar deze keer maken we ook kennis met de Goede Fee. Zij zal met haar toverkracht het pad door het grote Toverbos beschermen. En dat blijkt nodig te zijn, want Roodkapje komt in dat bos ook nog andere personages tegen', vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad.

 

 

Het is WARM in het bos. x Roodkapje @musichall_be

Een bericht gedeeld door Lauren De Ruyck (@laurenderuyck) op

 

 

'Roodkapje, de Sprookjesmusical' is vanaf de herfstvakantie 2017 te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen, het Ethias Theater in Hasselt en het Capitole in Gent. Nog even geduld… 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '