Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @tanya_iannnone op Instagram

Superhandig voor #Team16GB

Dankzij deze toptip maak jij supersnel ruimte vrij op je iPhone

Staat jouw iPhone permanent vol en word jij lichtelijk agressief wanneer je een melding krijgt dat je geen foto's meer kan maken? We feel ya. Maar wist je dat er ook een simpele, snelle manier bestaat om ruimte vrij te maken op je iPhone?

Nee, het duurt geen uren en nee, je moet er niets voor verwijderen. Deze supersnelle life hack verwijdert namelijk enkel data waarvan je niet eens doorhad dat die op je iPhone stond. Wat je moet doen? Een film huren. Ja, zo simpel – en onlogisch – is het.

 

ip

 

Wanneer je een film probeert te huren via de iTunes Store zonder dat je daar genoeg opslagruimte voor hebt, zal Apple er alles aan doen om er toch voor te zorgen dat jij die film huurt. Logisch, want je betaalt hen daarvoor. Wanneer je naar de iTunes Store gaat en een film probeert te huren die groter is dan de ruimte die je nog vrij hebt, dan krijg je een melding dat er niet genoeg ruimte vrij is. Klik vervolgens op 'Instellingen', en je zal zien dat je opeens een stuk meer opslagruimte hebt dan daarvoor. Wil je nog meer vrije ruimte? Dan kan je het trucje een aantal keer herhalen – al wordt het grootste deel al vrijgemaakt bij de eerste poging.

 

ip2

 

Wel belangrijk: let erop dat de film die je downloadt zeker groter is dan de ruimte die je vrijhebt. De grootte van de films staat telkens vermeld bij de beschrijving in de iTunes Store. Als je namelijk wél genoeg ruimte hebt, gaat de betaling gewoon door – en da's zonde van je centjes.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '