Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @mindmotivation op Instagram

CREEPY: zo kan je op je iPhone precies zien waar je overal geweest bent

Je wéét dat je iPhone met een gps uitgerust is en je wéét dat hij kan zien waar je bent. Maar wist je al dat je iPhone je locaties ook bijhoudt en opslaagt? Wij ontdekten deze mystery map in onze iPhone – en zijn lichtelijk creeped out.

Een iPhone – 's werelds meest bekende smartphone – is smart voor een reden. Hij houdt namelijk een verborgen kaartje bij van al je meest bezochte locaties. Waardoor je eigenlijk een pocketdetective op zak hebt.

 

Volgens Apple wordt de data enkel bijgehouden als ondersteuning van gepersonaliseerde diensten, zoals je navigatie. Wij wachten enkel nog op een officiële pinky promise van hun CEO ter bevestiging.

 

Hier is hoe je de mystery map vindt: ga in je iPhone naar Instellingen, dan naar Privacy, dan naar Locatievoorzieningen, dan naar Systeem en dan naar Veelbezochte locaties. Daar krijg je een kaartje met een overzicht van al je frequent bezochte locaties, gegroepeerd per stad. Wanneer je op de stad klikt, krijg je een meer gedetailleerd overzicht en kan je zien wanneer je daar precies was. Creeped out? Je kan de functie ook uitschakelen en je geschiedenis wissen.

 

Hieronder zie je hoe de geheime kaart net in zijn werk gaat:

 

 

Meer iPhoneweetjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '