Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

De Britse acteur en zijn Amerikaanse vriendin vormen al meer dan tien jaar een koppel.

HOERA: Daniel Radcliffe (33) aka Harry Potter wordt voor het eerst vader

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Heuglijk nieuws voor Harry Potter, aka Daniel Radcliffe: de Britse acteur en zijn vriendin Erin Darke worden binnenkort voor het eerst ouders. De twee leerden elkaar in 2012 kennen op de set van de film ‘Kill Your Darlings’ en vormen al meer dan tien jaar een paar.

Daniel Radcliffe wordt vader! Het heuglijke nieuws werd bevestigd door de woordvoerder van de 33-jarige acteur die in 2001 wereldberoemd werd dankzij de verfilming van J.K. Rowlings boekenreeks ‘Harry Potter’.

Moeder van het kind is de 38-jarige Erin Darke, een Amerikaanse actrice die Radcliffe in 2012 leerde kennen op de set van ‘Kill Your Darlings’, een film over de beatgeneratie. Darke kan je ook kennen als Mary in de reeks ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ (te streamen via Prime Video).

Het koppel staat erom bekend hun relatie privé te houden en verschijnt dan ook zelden samen op de rode loper. Het geslacht van de baby en de uitgerekende geboortedatum is voorlopig een goed bewaard geheim.

Daniel Radcliffe
Erin Darke en Daniel Radcliffe op de rode loper van de 68ste Tony Awards in New York City in juni 2014. © Getty Images

Zin in a trip down memory lane? Kinepolis organiseert zaterdag 29 en zondag 30 april een 24 uur durende ‘Harry Potter’-marathon. Lees er hier alles over.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '