Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @viktorverhulst

Om dat te vieren gaven ze elkaar een dikke smakkerd voor de camera.

CUTE: Viktor Verhulst en K3’tje Marthe mogen zich het favoriete koppel van Vlaanderen noemen

K3’tje Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst zijn ondertussen al een dik jaar een koppel, maar de twee verschijnen niet zo vaak samen in de media. Toch wonnen ze afgelopen weekend de Story Award voor het favoriete koppel van Vlaanderen. En daar hoort natuurlijk een dikke pakkerd bij!


Marthe en Viktor postten op 1 mei 2016 een onverwacht kiekje op Instagram. ‘Bedankt iedereen voor de vele lieve berichtjes deze week! Wij zijn super gelukkig’, schreven ze onder de foto. Yep, Viktor – zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst – veroverde het hart van een K3’tje. Zo vader, zo zoon.

Favoriete koppel


Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en de twee zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. Dit weekend werd hun liefde zelfs bekroond met de Story Award voor het favoriete koppel van Vlaanderen. In deze categorie namen ze het op tegen Tine Embrechts en Guga Baúl, Laura Tesoro en Giovanni Kemper, en Valerie De Booser en Koen Wauters.

‘Verliefdheid kun je niet tegenhouden. Viktor en ik zijn nu meer dan een jaar samen en heel gelukkig. Dat zien de mensen ook, dus je kunt als koppel geen groter compliment krijgen’, klonk het bij Marthe. ‘Volgend jaar winnen we gewoon opnieuw.’ That’s the spirit, Marthe en Viktor!

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '