Home celebs ZALIG: Viktor Verhulst schrijft verhaallijn voor de nieuwe ‘Samson & Gert Kerstshow’

ZALIG: Viktor Verhulst schrijft verhaallijn voor de nieuwe ‘Samson & Gert Kerstshow’

Gert is vast supertrots.

Gert Verhulst heeft zijn creatieve genen duidelijk doorgegeven aan zijn kinderen, want zoonlief Viktor schreef dit jaar het scenario voor de ‘Samson & Gert Kerstshow’. ‘Ik werd op een ochtend wakker met een leuke ingeving en dat heb ik voorgelegd aan papa’, vertelt Viktor aan onze collega’s bij Story.

De twee kinderen van Gert Verhulst (49) komen steeds vaker in de media. Dochter Marie (22) is vooral bekend door haar rol in de serie ‘Ghost Rockers‘, maar nu treedt ook zoon Viktor (23) in de voetsporen van zijn vader. Hij schreef namelijk het scenario voor de allernieuwste kerstshow van ‘Samson & Gert‘.

‘Het was nooit mijn droom om een verhaallijn te bedenken, maar op een ochtend werd ik gewoon wakker met een leuke ingeving. Dat legde ik voor aan papa, en hij vond het geen slecht idee. Ik moest het alleen nog verder uitwerken’, legt Viktor uit.

Trotse papa

Gert hield stiekem zijn hart vast, want hij wist niet goed wat hij ervan moest verwachten. Maar zijn vrees was nergens voor nodig. ‘Tot mijn grote verbazing was zijn scenario keigoed. Meestal schrijf ik het verhaal, dus dat is al een heel karwei uitgespaard’, vertelt Gert. ‘Viktor heeft voor andere invalshoeken gekozen waardoor het allemaal wat frisser zal zijn.’

Het geheim van scenarist Viktor? Heel simpel: hij is de grootste ‘Samson & Gert’-fan ter wereld. ‘Af en toe betrap ik Viktor erop dat hij naar oude “Samson & Gert”-afleveringen zit te kijken. Hij houdt van de serie en dat is ook belangrijk. Anders kan je er geen scenario voor schrijven’, verklapt papa Gert.

De ‘Samson & Gert Kerstshow‘ is vanaf 23 december te zien in Plopsaland De Panne en op 6 en 7 januari 2018 in het Ethias Theater in Hasselt. En onthou: hé het is oké om als volwassenen naar de kerstshow te gaan!

Bron: Story

Lees ook: