Home LOL POLL: welke liedjes moeten de leden van ‘Spring’ zeker zingen in het...

POLL: welke liedjes moeten de leden van ‘Spring’ zeker zingen in het Sportpladijs?

Stemmen maar!

Cara Van der Auwera aka Chantal uit ‘Spring‘ heeft jullie hulp nodig. Op 29 en 30 november én 4 en 5 december staat ze namelijk samen met Jelle Cleymans en Dami Corlazzoli in het Sportpaleis voor het ‘Throwback Thursday’-concert van Ketnet, maar hun playlist staat nog lang niet op punt. En daar kunnen jullie verandering in brengen!

Aftellen geblazen, want eind november is het tijd voor het feestje van het jaar. Tijdens ‘Throwback Thursday‘ staan onder anderen Samson en Gert, de leden van ‘Spring‘ en de cast van ‘W817‘ allemaal onder één dak. Wij spraken met Cara Van der Auwera voor een nieuwe video van Flashback Friday – die binnenkort online komt – en daar verklapte ze ons iets héél opmerkelijks. Ze zijn er namelijk nog niet uit welke liedjes ze allemaal gaan brengen.

Invullen die handel

Omdat ze al een klein stresske kreeg, vroeg ze aan ons of wij een poll wilden maken. En dat doen wij natuurlijk met veel plezier. Dus liefste twintigers, welke nostalgische liedjes willen jullie opnieuw horen? Je mag er meerdere aanduiden. Stemmen maar!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.