Home celebs HELAAS: Spring zal niet voltallig zijn in het ‘Sportpladijs’

HELAAS: Spring zal niet voltallig zijn in het ‘Sportpladijs’

Geen paniek, 'shark' Xavier zal er wel bij zijn.

Enkele weken geleden werd aangekondigd dat naast Samson & Gert ook Spring zal optreden op de #ThrowbackThursdag-concerten in het Sportpaleis. Het viertal dat we kennen van vroeger zal echter niet volledig zijn. Anneleen Liégeois zag een reünie volgens Studio 100 niet zitten, zo schrijft TV Familie.

Geen Anneleen

We leerden ‘Spring’ kennen als een serie op Ketnet over een dansschool, maar niet lang na de start van het programma werd een gelijknamige band gevormd. Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert), Damian Corlazzoli (Xavier) en Anneleen Liégeois (Katrijn) gaven gaven zo’n zes jaar lang geweldige optredens – we spreken uit ervaring – tot ze er in 2008 de stekker uittrokken. Voor het twintigjarig bestaan van Ketnet willen Jelle, Damian en Cara nog een laatste keer doen van ‘Ik ben jóóóóng!’, maar Anneleen deelt hun enthousiasme niet.

Om persoonlijke redenen ziet Anneleen de reünie niet zitten.

Het was te vermoeden wanneer ze met z’n drieën opdaagden bij MNM om het reünie-optreden aan te kondigen, maar nu bevestigt Studio 100 onze vermoedens dat de groep niet voltallig zal zijn. Jan Pieter Boodts van Studio 100 vertelt in TV Familie dat de vraag om mee te doen met het concert wel degelijk werd voorgelegd aan Anneleen. ‘Maar om persoonlijke redenen ziet ze de reünie niet zitten. Bij Cara, Dami en Jelle is de goesting groot om de nummers van Spring nog een keer te brengen. Zij hebben respect voor Anneleens standpunt. En dat is wederzijds, ze wenst hen veel geluk en plezier toe.’

Verdwenen?

Maar waarom wil Anneleen niet meedoen? Wel, het lijkt er sterk op dat de actrice er voor heeft gekozen haar carrière in de showbizz stop te zetten en in de anonimiteit te blijven. Na nog een paar rolletjes in ‘Wittekerke’, ‘Familie’ en een deelname aan ‘Sterren op het IJs’ in 2007, verdween ze uit de spotlight. Meer nog, niemand van haar ex-collega’s van ‘Spring’ lijkt te weten waar ze is of hoe ze het stelt. En op sociale media is Anneleen eveneens onvindbaar. Volgens TV Familie zou ze naar het buitenland verhuisd zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.