Home celebs YES: we krijgen deze week de eerste single van Karen Damen te...

YES: we krijgen deze week de eerste single van Karen Damen te horen

'Je kunt mijn muziek goed of slecht vinden, maar je zal niet kunnen zeggen dat het niet goed gemaakt is.'

Photo News

VIER zendt donderdag de trailer van ‘Karen Maakt een Plaat’ uit. Daarin zullen we ook voor de allereerste keer haar eerste single te horen krijgen. Spannend!

Karen is volop bezig met de opnames voor haar nieuwe docusoap ‘Karen Maakt een Plaat’, waarin we haar muzikale stappen na K3 te zien krijgen. De reeks zal vanaf februari te zien zijn op VIER, maar de zender zendt donderdag al een voorsmaakje uit. Yay! Het toffe is dat we daarin ook meteen de eerste soloplaat van Karen zullen horen.

Goed omringd

Karen heeft er alle vertrouwen in. ‘Deze plaat is wie ik écht ben. Je kunt mijn muziek goed of slecht vinden, maar je zal niet kunnen zeggen dat het niet goed gemaakt is’, aldus de zangeres. ‘Ik word al maanden omringd door mijn man, producers, goeie schrijvers en muzikanten. Die brengen alles tot in de puntjes in orde.’

Opmerkelijk

Ze geeft nog niet veel prijs over hoe haar eerste single zal klinken. ‘De buitenwereld gaat dit misschien opmerkelijk vinden, maar voor mijn familie en vrienden is dit een logische stap‘, aldus Karen. ‘Ik ben hier al jaren mee bezig en ik sta er voor de volle 100 procent achter. Niet alle nummers op mijn plaat gaan in hetzelfde genre zijn als die eerste single, maar er zit wel een rode draad in.’

Lotto Arena

Karen treedt op 16 maart op in de Lotto Arena in Antwerpen. Of ze die zaal gevuld krijgt, hangt af van hoe de mensen haar muziek zullen ontvangen. ‘Goh, ik ben daar eigenlijk heel gerust in’, zegt Karen. ‘Ik ga gewoon mijn liedjes zingen waarvan ik weet dat ik ze kan zingen.’ Je kan hier tickets kopen, vanaf 35 euro.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.