Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De gelijkenissen zijn treffend!

CUTE: Kim Kardashian deelt foto van de drie jongste Kardashianbaby’s op haar Instagram

De familie Kardashian is onlangs een stuk groter geworden en zo kreeg oma Kris Jenner er maar liefst drie kleinkinderen bij. We hebben ondertussen al een paar foto’s van de kleintjes gezien, maar nu heeft Kim voor het eerst een foto van de drie samen gepost. En wat zien ze er schattig uit!


Zowel Kim en Khloé en Kylie zijn ongeveer op hetzelfde moment mama geworden. Voor Khloé Kardashian en Kylie Jenner was het hun eerste kindje. Voor Kim Kardashian staat de teller met de komst van Chicago West op drie.

‘The Triplets’


Het oudste kind van Kim, North, werd geboren in 2013 en is ondertussen vijf jaar oud. Saint kwam er twee jaar later – in 2015 – aan en is ondertussen twee jaar oud. De kleine Chicago zou ongeveer zo’n acht maanden geleden geboren zijn.

Stormi Webster, het dochtertje van Kylie, werd vermoedelijk op 1 februari geboren en zou nu zeven maanden zijn. Een maandje jonger dan Chicago, dus. True Thompson werd zo’n vijf maanden geleden geboren en is daarmee ook de jongste van de bende.

De drie laatste Kardashianbaby’s zijn dus ongeveer even oud, wat ze ideale speelkameraadjes maakt. Niet zo heel lang geleden kwamen de drie mama’s bij elkaar en daar heeft Kim Kardashian een foto van gepost op haar Instagram. Hier zie je Chicago, Stormi en True naast elkaar zitten. En je ziet duidelijk dat de drie familie van elkaar zien. Wat een gelijkenissen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '