Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En haar ‘Friends’ waren er ook bij om haar toe te juichen.

CUTE: ‘Friends’-actrice Courteney Cox krijgt ster op de Hollywood Walk of Fame

Courteney Cox (58), wereldwijd bekend als Monica Geller in ‘Friends’, ontving deze week een ster op de Hollywood Walk of Fame. Courteney was niet alleen om de ster in ontvangst te nemen, ook Jennifer Aniston (54) en Lisa Kudrow (59) waren van de partij. En dat leverde mégacute beelden op.

De 58-jarige actrice mocht gisteren een ster op de Hollywood Walk of Fame in ontvangst nemen, voor haar acteertalenten. Naast de geweldige Monica Geller in de hitserie ‘Friends’, speelde Cox ook nog veel andere bekende rollen. Zo kreeg ze haar eigen sitcom ‘Cougar Town’ en speelde ze ook in de ‘Scream’-films mee, waarvan de laatste volgende week in de bioscoop te zien is. Daarin schittert Cox naast ‘Wednesday’-actrice Jenna Ortega.

Friends forever

Maar natuurlijk kennen we Courteney vooral als de iconische Monica. En ook de andere ‘Friends’-acteurs, Jennifer Aniston (Rachel) en Lisa Kudrow (Phoebe) waren aanwezig om hun collega te vieren. Dat beeld katapulteerde ons onmiddellijk terug naar de serie, waarin de drie ook onafscheidelijk zijn. Achteraf deelde Aniston in een schattige post op Instagram dat ze ‘met haar hele hart en ziel houdt van deze vrouwen’. In 2012 werd Jennifer Aniston ook al geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '