Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dit maakt sowieso je dag, week, maand én jaar!

ZIEN: Courteney ‘Monica’ Cox maakt nostalgische cover van ‘Friends’-intro

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Courteney Cox (56) werkt tijdens de coronacrisis aan haar pianoskills en dat zullen we geweten hebben. De actrice waagde zich op Instagram al aan covers van Lady Gaga en Olivia Rodrigo en verraste haar fans afgelopen week eindelijk met het nummer waar ze al weken op zitten te wachten: ‘I’ll be there for you’.


Onder andere ‘Million Reasons‘ van Lady Gaga, ‘Drivers License’ van Olivia Rodrigo en ‘Burn’ van de musical ‘Hamilton’ moesten al geloven aan Courteneys nieuwe tijdverdrijf. En eerlijk? Ze blijkt een geboren pianiste te zijn. Afgelopen woensdag maakte ze op verzoek van haar fans een nieuwe cover die ons de perfecte vibes geeft om aan het weekend te beginnen. De actrice nam het themalied van ‘Friends’ onder handen en deed ons even vergeten dat niet Monica, maar wel zijzelf achter de piano zat.

Smelly Cat


En voor wie het zich zou afvragen: ja hoor, ze klapt vier keer in haar handen. Ze liet zich tijdens haar minioptreden begeleiden door muzikant Joel Taylor en maakte zo een respectvolle cover waar Rachel, Chandler, Phoebe, Ross, Joey en zelfs The Rembrandts trots op zouden zijn. ‘Hoe deed ik het?’, vraagt ze in de caption, en daar wordt in de comments uiteraard massaal op gereageerd. ‘OMG OMG’ schreef David Beckham en Tan France typte ‘Hahaha. Yessss’ gevolgd door vier emoji’s van klappende handen. In de caption vroeg de actrice ook nog naar andere verzoekjes, waarop  massaal Phoebe Buffays ‘Smelly Cat‘ werd geantwoord. Wij kijken alvast uit naar nog een ‘Friends’-cover!

Het filmpje is intussen al meer dan 1,5 miljoen keer geliket en doet ons nóg meer uitkijken naar de ‘Friends’-reboot die er zit aan te komen. De zes originele castleden werken momenteel aan een heuse reünie voor HBO Max en de opnames daarvan gaan, nadat ze een paar keer werden uitgesteld door de coronacrisis, volgende maand eindelijk van start. Wij zetten Courteneys cover tot dan op repeat!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '