Home Lifestyle Opnames van ‘Friends’-reünie starten in maart 2021

Opnames van ‘Friends’-reünie starten in maart 2021

The Chan Chan man kondigde dit goede nieuws aan op Twitter!

friends-reünie
© getty

Een dik jaar nadat de langverwachte ‘Friends’-reünie werd aangekondigd, zullen de opnames eindelijk van start gaan. Matthew Perry, Chandler in de serie, deelde dit fantastische nieuws op Twitter.

Geruchten over een ‘Friends’-reünie gingen al lang de ronde en wij hoopten er eerlijk gezegd ook al enige jaartjes op. Begin dit jaar bevestigde HBO uiteindelijk officieel dat Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc opnieuw in de huid van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe en Joey zouden kruipen. Het zou helaas niet gaan om een elfde seizoen of om een film, maar om een speciale aflevering.

Maart 2021

2020 liep door het coronavirus jammer genoeg voor niets of niemand zoals gepland, en de reünie werd noodgedwongen een paar keer uitgesteld. HBO wilde deze special uiteraard absoluut niet via videochat laten doorgaan, want het was de bedoeling om de zes hoofdrolspelers na lange tijd nog eens allemaal samen in dezelfde ruimte te krijgen. Gelukkig is er nu eindelijk een lichtje aan het einde van de tunnel, want Matthew Perry kondigde op Twitter aan dat de opnames zullen starten in maart 2021!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stage 24

We verwachten er alleszins enorm veel van, want dit uitstel zorgde ervoor dat iedereen langer kon werken aan de reünie. ‘Dit heeft ons ook meer tijd gegeven om het nog spannender en leuker te maken dan het zou geweest zijn’, zei Jennifer Aniston eerder daarover in Deadline.

De special wordt opgenomen in Stage 24, de Warner Bros. Studio in Burbank, waar de tien seizoenen van de fantastische reeks werden ingeblikt. De aflevering verschijnt op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO, en wij hopen uiteraard dat deze later ook bij ons ergens te zien zal zijn!

Lees ook: