Home Lifestyle Je kan dit jaar met een ‘Friends’-adventskalender aftellen naar de feestdagen

Je kan dit jaar met een ‘Friends’-adventskalender aftellen naar de feestdagen

Liefhebbers van de serie kunnen nu al een exemplaar reserveren.

friends
© GETTY

Het mag dan nog niet eens september zijn, maar de echt kerstfans onder ons zijn stiekem al aan het aftellen. En ze zijn duidelijk niet alleen, want wij hebben online al de eerste adventskalender gespot en het is er eentje waar vooral ‘Friends’-fans enthousiast over zullen worden.

Zelf een grote ‘Friends’-fan of ken je iemand die verzot is op de serie? Dan is er één item dat jij alvast op je kerstlijstje wil schrijven. Je kan online namelijk een adventskalender bestellen die gebaseerd is op de populaire serie. Enter: Friends: The Official Advent Calendar!

‘Friends’-adventskalender

Het hebbeding is ontworpen door Insights Edition en is een must-have voor liefhebbers van de serie. Net zoals de meeste adventskalenders heeft ook dit exemplaar 25 deurtjes die je kan openen terwijl je aftelt naar Kerstmis. Wat kan je nu precies achter de deurtjes terugvinden? Wel, in totaal zitten er zo’n 40 gadgets in de kalender en ze zijn ook nog eens ontzettend verschillend. Zo kan je achter het ene deurtje een kaartje met een recept op terugvinden terwijl er achter een andere dag een leuk stuk kerstversiering in ‘Friends’-thema verstopt zit.

friends adventskalender
© Insight Editions

De feestdagen mogen misschien nog wel veraf zijn, maar wie de adventskalender wil bemachtigen, kan maar beter niet twijfelen. Het item is vanaf 27 oktober te koop, maar je kan vanaf nu al een exemplaar reserveren. Better safe than sorry! En dan hebben we het ook nog niet gehad over het prijskaartje. Je kan deze ‘Friends’-adventskalender al voor 26,72 euro in huis halen. Voeg het item dus maar snel toe aan je vervanglijstje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.