Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cole Keister via Unsplash

Destination: Bangkok. ✈

CUTE: deze vrouw opende een corgi café en wij willen er nu naartoe

Kattencafés zijn zo 2018. Een vrouw uit Bangkok opende namelijk een corgi café waar zo’n twaalf schattige honden je met kwispelende staart staan op te wachten wanneer je er een voet in de deur zet. We stellen je dan ook graag onze nieuwe favoriete hotspot Corgi in The Garden voor.


Het is Tanchanok Kanawaong (probeer dat maar eens uit te spreken) die zichzelf de eigenares van het corgi café mag noemen. In een interview met Bored Panda vertelde de vrouw dat ze opgegroeid is met grote honden om haar heen. Toen deze helaas overleden waren, ging ze op zoek naar een iets kleiner ras. En zo kwam ze uiteindelijk bij een corgi uit. Alleen bleef het niet bij één hond, want na een tijdje had ze er thuis een vijftal rondlopen. Toen die besloten om samen baby’s te maken, besloot Tanchanok om ze te delen met de rest van de wereld.

Corgi in The Garden


Het café is zes dagen per week open en dit telkens tot zes uur ’s avonds. Elke dagen krijgen 50 klanten de kans om gedurende een uurtje kennis te maken met de honden. Voor een sessie betaal je iets minder dan tien euro. Zeker zijn geld waard dus, als je het ons vraagt. Tussen de bezoekuren is er ook standaard een uur rust ingepland zodat de honden tussendoor een dutje kunnen doen.

Porkchop, Pumpkin, Salmon (zo heten drie van de hondjes) en de rest van hun broertjes en zusjes zijn bovendien allemaal naar de hondenschool geweest. Je hoeft dus niet bang te zijn, want de diertjes zijn stuk voor stuk ontzettend braaf. Verder zijn ze ook gek op alle aandacht die ze krijgen. Al kunnen de vele snoepjes die ze van de bezoekers krijgen hier wel voor iets tussen zitten.

Tanchanok let verder wel ook op hun gewicht. Zo krijgen ze voldoende beweging door op z’n minst drie keer per dag buiten in de tuin van het café rond te lopen. Ook let de eigenares erop dat ze niet overprikkeld worden. Zo kan je niet reserveren, maar werken ze volgens het ‘first come, first served’-principe.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '