Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube De Meilandjes

Ondertiteling zou handig zijn, maar voor de rest is de eerste vlog énig!

WAT GOED: de familie Meiland is een vlogkanaal begonnen

Er kan nooit genoeg Meiland zijn, toch niet als je ’t aan fans van de familie vraagt. Dat beseffen de Meilandjes ook, dus richten ze nu zelf een camera op hun neus om nóg meer van hun levens te documenteren. De eerste vlog van Maxime, Martien en Erica toont nog wat ruimte voor verbetering, maar er is zeker potentieel!


In de eerste vlog op het YouTube-kanaal dat de toepasselijke naam De Meilandjes draagt, krijgen we de aanloop naar de uitreiking de Gouden Telvizier-Ring te zien. Vorige week mocht de familie Meiland de award voor het beste Nederlandse televisieprogramma in ontvangst nemen in Amsterdam en daar hoorden heel wat voorbereidingen en zenuwen bij. Maxime documenteerde alles met haar smartphone, of zo lijkt het toch.

De Meilandjes vloggen


Het gala van de Telvizier-Ring was een speciale gelegenheid, maar we hopen dat de Meilandjes hun vlogactiviteiten toch voortzetten. Binnen enkele afleveringen is het alweer afgelopen met seizoen 2, en Martien heeft in een interview vorige week gezegd dat een derde seizoen helemaal nog niet bevestigd is. Als de familie verder vlogt, zijn we toch weer een tijdje zoet met grappige gilletjes en quotes van de Meilandjes.

Al mag er nog wat geschaafd worden aan de kwaliteit van de vlog. We zouden voorstellen om een degelijke camera te kopen – geld genoeg met een chateau dat al voor twee jaar volgeboekt is, toch? – en de video’s te ondertitelen. Het geluid zit namelijk nog niet helemaal goed. Maar hé, er zitten wel een paar classic Meiland-momenten in de eerste vlog, dus hij is zeker het bekijken waard!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Chateau Meiland’ zie je elke dinsdag om 20u35 op VIJF of online op www.vijf.be. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '