Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Daarmee bevestigt het koppel de geruchten dat ze een koppel zijn.

PRIDE MONTH: Cara Delevingne deelt innige kusvideo met Ashley Benson op Instagram

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Al een jaar lang lopen fans en niet-fans te gillen dat topmodel Cara Delevingne (26) en actrice Ashley Benson (29) een koppel zijn. Vandaag bevestigt Cara voor ’t eerst dat gerucht met een vurige kusvideo.


‘#PRIDE’ zette topmodel Cara Delevingne met heel wat regenboogjes en hartjes onder haar recentste Instagrampost. En de fans gaan helemaal gek! Niet meteen door het onderschrift, het is immers al geruime tijd geweten dat Cara biseksueel is, maar wel om wat er te zien is in de video.

In de video is Cara zelf innig kussend te bewonderen met ‘Pretty Little Liars’-actrice Ashley Benson. De twee blondines worden al sinds mei 2018 aan elkaar gelinkt. Zelf bevestigden ze hun relatie nooit en bleven ze als koppel liever ver weg van paparazzi. Maar nu wordt het gerucht dus eindelijk bevestigd. Van een sexy video gesproken!

 

Cara en Ashley zijn samen te zien in ‘Her Smell’. Of de vonk op de set oversloeg, is onbekend, maar de geruchten startten wel rond het begin van de draaidagen.

 

Afgelopen zomer postte Ashley een foto op Instagram waarop ze een kettinkje om haar hals heeft waaraan de eerste letter van haar eigen naam, maar ook de eerste letter van Cara’s naam hangt te bengelen. De fans werden helemaal gek!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '