https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

Zij en haar man Matt moesten hun huwelijk vorig jaar last minute annuleren.

‘Ginny & Georgia’-actrice Brianne Howey (32) is in het huwelijksbootje gestapt

Jolien Meremans

In de Netflixserie ‘Ginny & Georgia’ windt actrice Brianne Howey (32) als Georgia Miller alle mannen rond haar vinger, maar in het echte leven heeft ze aan één man genoeg: haar kersverse man Matt Ziering (36).


Afgelopen weekend gaven Brianne Howey en Matt Ziering in de tuin van een familielid elkaar hun jawoord. De twee leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in een bar en zijn sindsdien onafscheidelijk. ‘We liepen elkaar drie avonden op rij tegen tegen het lijf in Los Angeles’, aldus de actrice vorig jaar in een interview met People.  ‘We hadden een paar gemeenschappelijke vrienden en nu hebben we elkaar.’

Spice Girls-dansfeest


Vorig jaar kondigde het koppel aan dat het van plan was om in oktober in het huwelijksbootje te stappen, maar dat plan viel door de pandemie op het laatste nippertje in het water. ‘We annuleren onze bruiloft. In 2020 kunnen we niet meer trouwen, maar we namen wel een hond in huis‘, ‘ kondigde Howey toen via de pers aan. ‘Help, we hebben een puppy nu. Maak kennis met Bodie’, schreef ze vorig jaar tijdens de quarantaine op Instagram. Maar veel hulp hadden zij en Matt niet nodig, want als we de vele kiekjes op Instagram mogen geloven, wordt het beestje goed verwend.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Brianne Howey (@briannehowey)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En bijna een jaar nadat ze hun trouwplannen aankondigden, zijn Brianne en haar Matt nu toch in het huwelijksbootje gestapt. Ze besloten er een intieme dag van te maken en nodigden een kleine 100 gasten uit. ‘Het gaf me een geweldig gevoel om omringd te zijn door zoveel mensen van wie we houden. De nacht was magischer dan ik me ooit had durven voorstellen’, vertelde Howey aan People. ‘Konden al mijn avonden maar eindigen met een Spice Girls-dansfeest.’

Tijdens de ceremonie liep Howey op de tonen van ‘Lovely Day’ van Bill Withers naar het altaar. Ze droeg een trouwkleed van het label LOHO en de receptie werd verzorgd door Jon & Vinny’s, een populair eetcafé in Los Angeles. Naar waar hun huwelijksreis gaat, verklapte de actrice nog niet.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by Brianne Howey (@briannehowey)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content