Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @blakelively

Iets over maagdelijkheid verliezen en een aubergine emoticon...

Blake Lively en Ryan Reynolds doen aan sexting via sociale media

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Hollywoodkoppel Blake Lively en Ryan Reynolds houden ervan om elkaar te plagen via hun sociale media. Dit keer flirtten ze publiekelijk met elkaar, en het gesprek kreeg zelfs een seksueel kantje...


De allernieuwste film van Blake Lively, ‘A Simple Favor’, speelt momenteel in de cinemazalen. De actrice schittert in de mysterieuze thriller aan de zijde van Anna Kendrick. Er was al heel wat te doen rond deze film. Zo verwijderde Blake eerder als promostunt al haar foto’s van Instagram en ontvolgde ze zelfs hubby Ryan, vertelde Anna openhartig over haar innige en vooral muntfrisse kus met Blake en schreef Blake laatste op sociale media dat Anna de enige is met wie ze haar man ooit zou kunnen bedriegen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ryan droeg nu ook zijn steentje bij om reclame te maken voor de blockbuster. Hij tweette onlangs: ‘Deze film genas me van mijn maagdelijkheid.’ Ryans tweets moet je altijd met een grote zak zout én een flinke dosis humor nemen. De acteur verwees met zijn ironische post natuurlijk naar de twee fantastische hoofdrolspeelsters.

Orgasme


Vrouwlief Blake kon het zoals gewoonlijk niet laten om te reageren en ze beantwoordde zijn post met een hele reeks emoticons. Dat was het moment waarop het gesprek lichtjes ontspoorde, want de actrice gebruikte naast een onschuldig kusje en een hartje ook het aubergine-emoticon en iedereen weet wat dát symbooltje betekent. Zeker als je die post in combinatie met het vuurwerk-tekentje...

Dat haar reactie een seksueel kantje had, besefte Blake ook. Daarom schreef ze tussen haakjes dat het niet ging om emoji’s die een orgasme hebben, maar dat ze gewoon heel erg fan is van aubergines en vooral het vuurwerk-soort. Yeah right... Maar met een man als Ryan tussen de lakens kunnen we de blondine haar publieke sexting helemaal niet kwalijk nemen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '