Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De actrice legde haar ongewone 'kappersafspraak' vast op video.

Blake Lively schakelt de hulp in van hubbie Ryan Reynolds om haar coronacoupe onder handen te nemen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Blake Lively (33) had, zoals waarschijnlijk de helft van Vlaanderen, last van een coronacoupe. Ze deed dan maar beroep op haar hubbie Ryan Reynolds (44) om haar lokken te verven.


Het is een tafereel dat zich hoogstwaarschijnlijk ook in heel wat Vlaamse huiskamers of beter gezegd badkamers afspeelde de afgelopen maanden. De kappers waren wekenlang gesloten waardoor onze lokken hun eigen leventje begonnen te leiden, de zogenaamde coronacoupe. Denk maar aan immense uitgroei, te lange froufrou of een onbestaand model. Ook ten huize Lively-Reynolds was de nood aan een kappersbezoekje hoog. Als plan b besloot Blake Lively dan maar haar man Ryan Reynolds in te schakelen.

Video


Ze filmde dit alles en we moeten eerlijk toegeven dat hij precies nog weet wat hij aan het doen is. Heel wat hubbies zouden met hun handen in het haar zitten (pun intended), maar Ryan verft Blakes lokken alsof hij dat alle weken doet. ‘Die keer dat ik met mijn kapper sliep’, schreef de actrice al lachend als onderschrift onder de video. Ze deelde ook een foto van het eindresultaat en wij denken dat we onze volgende kappersafspraak ook wel bij deze kapper willen vastleggen. Een paar uurtjes naar Ryan staren, terwijl hij met zijn handen door onze haren rommelt: klinkt als de hemel op aarde!

Het koppel deelt meestal hilarische plaagstootjes uit naar elkaar via hun sociale media. Plagen is om liefde vragen, al komt je partners haar verven ook wel héél dicht in de buurt. ‘Nu dat is liefde’, reageerde Gal Gadot. ‘Wat kan hij niet?!’, schreef Ashley Tisdale. Wij denken vooral heel hard: couple goals!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '