Home celebs Prins Harry en Meghan Markle binnenkort te zien in exclusief tv-interview met...

Prins Harry en Meghan Markle binnenkort te zien in exclusief tv-interview met Oprah

Het is hun eerste grote interview sinds de Megxit.

© Getty

Zondag raakte bekend dat prins Harry (36) en Meghan Markle (39) een broertje of zusje verwachten voor hun zoontje Archie. Een heuglijk moment dat meestal gepaard gaat met een kleine reactie van de toekomstige ouders, maar Harry en Meghan houden de lippen stijf op elkaar. Hoewel zowat alle televisiezenders, kranten en tijdschriften er veel voor over zouden hebben om het koppel nog eens te kunnen spreken, is het Oprah Winfrey die een exclusief interview met de twee weet te strikken.

Het is ondertussen al een jaar geleden dat Harry en Meghan bekendmaakten afstand te doen van hun koninklijke titels én hun bijhorende dotatie. De twee pakten hun koffers om zich vervolgens te settelen in Canada en het zonnige Californië. Buiten het aankondigen van enkele leuke samenwerkingen voor hun foundation, bleef het uiterst stil rond het koppel. En al zeker als het over hun persoonlijke leventje gaat. Tot grote spijt van flink wat royaltyfans. Toch kunnen zij binnenkort hun hart ophalen, want Meghan en Harry hebben toegestemd voor een diepte-interview met niemand minder dan Oprah Winfrey. In een gesprek dat zo’n 90 minuten lang zal duren zouden kijkers een intieme blik krijgen in hun leven.

Van het koninklijke leventje tot het moederschap

Daarbij zal Oprah eerst met Meghan in gesprek gaan over het koninklijke leven, de immense druk die daarmee gepaard gaat en haar huwelijk met Harry. Daarnaast zal ze ook openlijk spreken over de opvoeding van de kleine Archie en het moederschap in het algemeen. Uiteindelijk zal ook Harry bij het gesprek aanschuiven om de verhuis naar de Verenigde Staten uitvoerig te bespreken alsook hun plannen voor de toekomst en hun verdere gezinsdromen. Het exclusieve gesprek zal op 7 maart te zien op de Amerikaanse televisiezender CBS, en later hopelijk ook wereldwijd.

Dat uitgerekend talkshowkoningin Oprah deze primeur in de wacht mag slepen, mag geen verrassing zijn. Het koppel heeft namelijk een uiterst goede band met mevrouw Winfrey. Zo was de 67-jarige televisiepresentatrice te gast op hun koninklijke huwelijk in 2018 en woont ze ook vlakbij in de glamoureuze stad Beverly Hills in Los Angeles. Eerder raakte ook al bekend dat prins Harry en Oprah zouden samenwerken aan een reeks rond mentale gezondheid.

Lees ook: