https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

De ticketverkoop start later deze maand.

Billie Eilish kondigt aan dat ze in juni 2022 naar het Sportpaleis komt

Jolien Meremans

Wij zijn happier than ever, want Billie Eilish kondigt een gloednieuwe wereldtournee aan en zal ook een tussenstop maken in ons land! In juni 2022 strijkt de zangeres in het Sportpaleis neer met haar ‘Happier Than Ever, The World Tour’.


Was dat even balen toen Billie Eilish haar ‘Where Do We Go’-wereldtournee moest afzeggen en dus ook haar optreden dat ze normaal gezien vorig jaar in het Sportpaleis zou geven cancelde. Maar nu komt de zangeres met nieuws dat ons dat allemaal doet vergeten, want op 28 juni 2022 komt ze haar gloenieuwe album ‘Happier Than Ever’, dat eind juli 2021 volledig gereleased wordt, voorstellen tijdens een gelijknamige wereldtournee.

Start ticketverkoop


Zal zal touren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Starten doet ze al op 3 februari in New Orleans. Begin juni strijkt ze neer in Europa, om dan uiteindelijk eind juni ook halt te houden in ons Belgenlandje. Bij elk concert dat ze geeft, wordt er een zogenaamde Billie Eilish Action Village geïnstalleerd. Daar kunnen fans informatie krijgen over onderwerpen als klimaatproblematiek, onze ecologische voetafdruk, en de vele projecten die de tour steunt om de tournee zo klimaatpositief te maken.

Even goed opletten nu, want de ticketverkoop start op op vrijdag 28 mei om 10u op de website livenation.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content